Ga naar de inhoud

Bureau van den Hoek maakt illustraties zodat jouw boodschap meer impact maakt! Een beeld bij een artikel, verhelderende illustraties om te gebruiken in je powerpoint, een formulier dat je gewoon in wíl vullen, een cover of een visuele rapportage die uitnodigt om te bekijken.

Niet alleen wordt informatie toegankelijker, maar ook veel leuker! Waardoor je meer mensen betrekt en enthousiasmeert – hieronder een paar voorbeelden van illustraties en infographics die ik de afgelopen tijd heb gemaakt.

Ik denk graag mee over welke vorm het beste past bij wat jij wil vertellen! Neem vooral even contact op om te overleggen: via info@bureauvandenhoek of 06 48926066.

Cover werkboek scholieren

Stichting Helping Heroes ontwikkelde lesmateriaal bij het LOB (loopbaanoriëntatie en -begeleiding) traject van middelbare scholen. Ik tekende de cover en illustraties in het werkboek!

Visuele functieomschrijving

Wat doet een Tribemaster bij Cionet eigenlijk? Nou – heel veel! Je kunt dat natuurlijk opschrijven, maar in een tekening zie je de verschillende aspecten van een deze functie veel directer!

Persoonlijke certificaten

Voor de zorgmedewerkers die het Design Thinking traject van Utrechtzorg/Rotterdamzorg/Transvorm hebben afgerond maakte ik persoonlijke certificaten – veel leuker dan een algemeen certificaat of diploma!

Visuele vertaling rapportage

Okay – er is een evaluatie geweest. Maar hoe krijgen we mensen zover dat ze het ook gaan lezen? En de belangrijkste punten in één oogopslag kunnen zien? Met een visuele rapportage! Deze kon ook nog worden opgeknipt zodat ‘ie als caroussel op Linkedin kon worden geplaatst.

Workshop Worksheet Jobcraften

Je kunt in een training een saai formulier gebruiken, of een formulier waar je blij van wordt! In samenwerking met de Losdenkers maakte ik deze worksheet die de deelnemers helder maakte hoe zij jobcrafting konden inzetten in hun werk.

Feedbackformulier

We ❤️feedback!

Losse illustraties

Ook voor een losse illustratie voor op een (kerst)kaart, bij een verhaal of gedicht.

Illustraties werkboek

Illustraties die de tekst van een werkboek voor middelbare scholieren ondersteunen en opvrolijken! In dit werkboek wil je gewoon werken:)