Ga naar de inhoud

Het is fijn om complexe informatie toegankelijk te kunnen maken door beelden. Juist om mensen mee te krijgen in een proces of denkwijze is het belangrijk dat iedereen de inhoud begrijpt en het gevoel van overzicht over het geheel heeft. Een visual is daarvoor een superhandige tool!
Ik denk graag mee over hoe je een visual wil gaan gebruiken, hoe deze aansluit bij de doelgroep en wat voor vorm daar goed bij past. Neem vooral even contact op om de mogelijkheden te bespreken via info@bureauvandenhoek.nl of 06 48926066.

Wegwijs special

Waar moet je eigenlijk zijn als je iets wil weten, vragen, zeggen of doen in de gemeente? Er zijn zoveel loketten, websites en contactpersonen dat je vaak door de bomen het bos niet ziet. In samenwerking met Gemeente de Bilt tekende ik deze Wegwijs in de Gemeente – special.

Visuele rapportage

Niet iedereen heeft tijd of zin om een geschreven evaluatie door te nemen. Met deze visual zijn de belangrijkste conclusies in één oogopslag helder!

Visual diensten

Om de verschillende diensten van het bedrijf uit te kunnen leggen aan klanten, maakte ik dit overzicht dat als leidraad in gesprekken gebruikt kan worden.

Begroting in beeld

Impact van een project

Wetenschappelijk onderzoek